top of page

Αν έφτιαχνε και καφέ θα ήταν τέλειο!

Αυτό που μου αρέσει στην τεχνολογία είναι πως δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που της θέτει η καθημερινότητα. Να, εδώ για παράδειγμα, γίνεται πραγματικότητα η λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ανθρωπότητας!

Το σιδέρωμα και το δίπλωμα της μπουγάδας....


Διπλώνει, ισιώνει, ψεκάζει με ευχάριστο άρωμα! Το μηχάνημα που κάθε νοικοκυρά ήθελε, αλλά δεν υπήρχε στα μαγαζιά, παρουσιάστηκε στην CES 2017. Ναι, υπάρχει, δεν είναι διαφημιστικό τρυκ!


Τι κάνει;

Του απλώνεις τα ρούχα στα μανταλάκια και αυτό αναλαμβάνει να τα διπλώσει ρομποτικά και να τα βγάλει έτοιμα για την ντουλάπα. Μπορεί μάλιστα να το κάνει αυτό, ενώ προσθέτεις ρούχα στα μανταλάκια την ώρα που δουλεύει.


Για να λέμε τα σωστά βέβαια, σιδέρωμα δεν κάνει το μηχάνημα - τουλάχιστο με την παραδοσιακή έννοια. Κάτι με ατμό κάνει, ρίχνει και λίγο άρωμα από πάνω!


Τι δεν κάνει;

Δεν μπορεί να χειριστεί σεντόνια, εσώρουχα και κάλτσες.


Και πόσο πάει το ... μαλλί

850 δολάρια.


Ναι, καλά διαβάσατε, αλλά να το ξαναγράψω ολογράφως. Οκτακόσια πενήντα δολάρια. Σε ευρώ δεν το ξέρουμε, αλλά για να έρθει εδώ από ΗΠΑ θα κοστίζει το κατιτίς του και λογικά θα υπερκαλύψει την διαφορά ισοτιμίας δολαρίου-ευρώ.


Πάντως, καφέ δεν κάνει...

bottom of page