top of page

Ε, ναι! Φτιάχνει και... καφέ!!


Η κλασική ατάκα "....ωραίο, αλλά καφέ φτιάχνει;" βρήκε πλέον την απάντησή της!


Και βέβαια φτιάχνει!


Και μάλιστα, εδώ όχι απλά ταιριάζει, αλλά είναι και τόσο χρήσιμο που αναρωτιέσαι, πώς και δεν το έφτιαξε κάποιος άλλος νωρίτερα...Αυτό που σας παρουσιάζουμε πάντως, το σκάρωσε ο σχεδιαστής Joshua Renouf.


Το όνομά του παραπλανά, αλλά ο νεαρός σχεδιαστής είναι Βρετανός. Από το Μάιο του 2016 έχει ξεκινήσει αυτό το project, με το όνομα The Barisieur. Όπως βλέπετε, η σκέψη είναι πολύ απλή: Συνδυάζεις ένα ρολόι-ξυπνητήρι, με μια καφετιέρα!


Βάζεις την ώρα που επιθυμείς, και τοποθετείς τον καφέ στο ειδικό δοχείο, καθώς και το γάλα δίπλα του, σε σημείο που ψύχεται. Συνδέεις το κινητό σου στη θύρα usb για να το φορτίσεις και πέφτεις για ύπνο.


Η μηχανή, ξεκινάει την ετοιμασία, λίγο πριν χτυπήσει... εγερτήριο, οπότε ξυπνάς με τη σωστή μυρωδιά!


Α, και με το φλιτζάνι έτοιμο.


Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί, αλλά και το gallery στο τέλος του άρθρου. Για το πόσο κοστίζει, κατεβείτε μετά το βίντεο (αλλά σας προετοιμάζουμε, δεν είναι κάτι φτηνό)

Αν λοιπόν το βίντεο σας έβαλε σε διάθεση και βιάζεστε να αγοράσετε, θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή. Και ίσως να τσοντάρετε λιγάκι, καθώς είναι μια (ακόμα) start-up.


Με άλλα λόγια, δε θα το βρείτε σε κανένα κατάστημα.


Προς το παρόν, η τιμή του αναμένεται να είναι γύρω στα 350 ευρώ. Το μισό από το iPhone που είδατε στο βίντεο.

bottom of page